mandag 21. mai 2012

Det er rasisme!



Det er gammeldags å være rasist. Ingen liker å være det, unntatt mormor. Men skaprasister fins det mange av. Dette skapet er stort, or rommer alle mulige slags mugne holdninger, som ingen gidder å rydde opp i.

Jeg er så utrolig lei av «JEG ER IKKE RASIST BARE FORDI JEG SER AT MUSLIMENE ER I FERD MED Å TA OVER NORGE, DET VET JO ALLE».

Vet du hva rasisme er, egentlig? Gjett da!

Rasisme er å tilegne mennesker meninger og personlighetstrekk på bakgrunn av etnisitet og opphav. Og kultur, selvfølgelig.

Kultur, religion, kultur, kultur, religion, de går hånd i hånd!

Du ser jo hvor mange nordmenn som er opprørte på grunn av avskaffelsen av statskirka. Det er blant annet fordi kristendommen er en så stor del av den norske kulturen.

Er du skeptisk til noen fordi vedkommende er fra et muslimsk land, da er den skepsisen rasistisk.

Den er rasistisk, og det må du innse.

3 kommentarer:

  1. "Muslim" er ikke en rase, de er tilhengere av en religion. En religion som har et syn på kvinner og homofiles rettigheter som er hentet fra jernalderen. En muslim kan være syvendegenerasjons Vardøværing og jeg ville fremdeles vært skeptisk om de ønsker shari'a i Finnmark. Det å være skeptisk til en kultur er ikke rasisme, og det er det du som må forstå.

    SvarSlett
  2. Religion er kultur, det definerer kulturen i et land. Du har fordommer mot muslimer, det merkes fordi du sier at " ....har et syn på kvinner og homofiles rettigheter som er fra steinalderen". Det gjelder ikke alle muslimer, ihvertfall ikke i stor grad. Det gjelder enkelte grupperinger. Du har skepsis til noen pga. kulturen deres, en skepsis til alle muslimer, det er rasisme og fordommer.

    SvarSlett
  3. Heia Religion er ikke kulturen i et land for vi snakker her om verdensreligioner som har avleggere i alle nasjoner i de fleste verdensdeleer. Bortsett fra der man har religions forbud hvilket per i dag er utelukkende Islamske nasjoner. Cunty McShitballs har helt åpenbart rett i sine påstander og du tar feil. Religioner finnere du her : http://www.religioustolerance.org/var_rel.htm . Kulturer: En enkel og oversiktlig definisjon av kultur kan være:

    Kultur består av 5 deler: Holdninger Sedvaner Ferdigheter Kunnskaper Ting (herunder natur, landskap. dyr, og den fysiske delen av andre mennesker) http://no.wikipedia.org/wiki/Kultur Spør du en tysker i sør hva swom er kultur så er det mat og øl. Andre sier folkedans, i Norge sier vi å gå på ski osv...

    Religion er tatt med i videste forstand, men muslimer er heller ikke bare muslimer; De er Shia , Sunni, Salafister, Sufisme, Wahhabi. Noen av disse drepeer hverandre uten å blunke i særlig grad.

    Så har vi det som de aller fleste jeg kjenner ikke vil ha noe av . Sharia , som er den politiske retningen og der den brukes grovest er hos Wahhabi og Salafister men og de andre henger seg på.

    Når vi da snakker om Islam som religion i Norge så mener de aller fleste jeg kjenner , de mener sharia. De er bare så vant med å kalle det Islam. Derfor er det på sin plass å tenker hva du fremmer av påstander for du tar over 83 prosent feil i begrepene dine.
    100/6 = 16.66% kulturbegrepet kan inneholde kultur. Resten 83,34% er helt andre ting enn religion ifølge de jeg anser som bedre eksperter enn deg.... Ha en fin dag .

    SvarSlett